Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai înalt oficial al Ucrainei pe securitate națională: 'Avem arme pentru a lovi pe teritorul Rusiei'

The Times
ucraina rusia invazie tanc

Cel mai înalt oficial al Ucrainei pentru securitatea națională, Oleksiy Danilov, a declarat pentru CNN că Kievul are capacitatea de a lovi teritoriul Rusiei.

„În ceea ce privește teritoriul Rusiei, nimeni nu ne interzice să distrugem ținte cu arme produse în Ucraina. Avem astfel de arme? Da, da”, a declarat Danilov, secretarul Consiliului Naţional de Securitate şi Apărare al Ucrainei.

Națiunile occidentale au restricționat Ucraina să lovească teritoriul Rusiei cu arme donate de Occident. Deși au existat explozii pe teritorul Rusiei, aproape de granița cu Ucraina, Kievul nu a recunoscut niciodată public că este responsabilă pentru lovituri.

Generalul-maior Kyrylo Budanov, șeful Agenției de Informații pentru Apărare a Ucrainei, a declarat pentru ABC News în ianuarie că a fost „foarte bucuros să vadă” atacuri în interiorul Rusiei, dar că nu a putut să spună dacă Ucraina a jucat un rol

„Crezi că vor mai fi?” l-a întrebat reporterul pe Budanov. „Cred că da”, a răspuns el. „În interiorul Rusiei? În adâncul Rusiei?” a întrebat reporterul. „Din ce în ce mai adânc”, a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.