Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai periculos interlop din România a fost reținut

Corduneanu

Oamenii legii au dat o lovitură dură interlopilor din zona Moldovei. L-au ridicat pe unul dintre cei mai temuți și odioși lideri ai acestora.  Adrian Corduneanu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este cercetat pentru ca l-ar fi santajat si amenintat luni de zile pe directorul de vanzari al unei firme de constructii.

Totul s-ar fi intamplat cu ajutorul unui complice. Si in cazul lui, judecatorii au luat aceeasi masura. Ambii au stat in fata magistratilor aproximativ cinci ore. De pe urma acestui santaj, Corduneanu ar fi primit, spun procurorii, circa 35.000 de lei. Adrian Corduneanu, de 37 de ani, zis "Beleaua", din temutul clan interlop al Cordunenilor, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare pentru un dosar de fapte cu violenta din 2010, in urma cu o luna. Dar cum sentinta nu era definitiva, suspectul era cercetat in libertate. Acum, angajatul unei firme de constructii, aflat intr-o functi de conducere, a depus o plangere impotriva lui si a sustinut ca Adrian Corduneanu si un complice il santajau si il amenintau sa-i dea toti banii pe care-i face din vanzarile firmei.

Citește și: Iranul se implică total în războiul din Siria: A trimis trupe speciale pentru Bashar al-Assad

"In perioada octombrie - noiembrie 2015, cei doi au obtinut in mod injust, prin constrangere, de la persoana vatamata, suma de 1.000 de euro si 30.000 de lei. Incepand cu data de 16 martie, ei si-au reluat activitatea de constrangere a persoanei vatamate" - se spune intr-un comunicat al procurorilor ieseni. Procurorii spun ca Adrian Corduneanu si amicul sau il sileau pe acest om sa munceasca, practic, pentru ei. Interlopul a fost retinut duminica seara, intr-un bar din Iasi, iar asupra sa politistii au gasit peste 11.000 de lei. In masina au gasit alti 6.000 de lei, bani care se pare ca provin chiar din santaj. Victima lui Adrian Corduneanu este agent de de vanzari in Iasi si vindea betoane in numele unei firme. In toamna anului trecut, ar fi fost contactat de catre Adrian Corduneanu, care l-ar fi amenintat sa nu mai duca clientii catre firma la care era angajat ci catre o alta societate care avea acelasi profil, administrata de un apropiat al clanului Corduneanu. Pentru a fi "convingator", Adrian Corduneanu l-ar fi intepat, la un moment dat, cu un cutit in picior pe angajatul firmei, l-ar fi lovit cu palmele peste fata si l-ar fi amenintat cu moartea, au mai precizat surse juridice, conform ProTV.

Citeşte şi: Polonia se pregătește de război: Anunță că ia 150 de avioane de luptă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.