Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai recent lungmetraj al regizorului Fernando Trueba va încheia Festivalul Internaţional de Film de la San Sebastian

sansebastianfestival.com
festival de film san sebastian

"El olvido que seremos", cea mai recentă producţie a lui Fernando Trueba, va fi prezentată în afara concursului şi va încheia Festivalul Internaţional de Film de la San Sebastian din Spania care se va desfăşura între 18 şi 26 septembrie, relatează luni EFE, potrivit Agerpres.

Cea de-a 68-a ediţie a festivalului din Ţara Bascilor, cunoscut sub numele Zinemaldia, a anunţat într-un comunicat că acesta este filmul care va încheia Secţiunea Oficială, o producţie columbiană în regia lui Trueba şi avându-l ca protagonist pe Javier Cámara, şi care a fost selecţionat pentru a fi difuzat la Festivalul de la Cannes, dar care a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19.

Lungmetrajul este o ecranizare a romanului cu acelaşi nume pe care Héctor Abad Faciolince l-a scris despre tatăl său şi care a devenit un mare succes după ce s-a vândut în peste 300.000 de copii în peste 20 de ţări şi a fost tradus în peste 12 limbi străine.

Citește și: DOCUMENTE EXPLOZIVE - Apa pretins potabilă de la fântânile publice din Sectorul 2 NU ESTE POTABILĂ! Conține microbacterii peste limita legală, inclusiv E-Coli

Este vorba de un proiect al Caracol Televisión realizat de Dago García Producciones, cu regia şi un scenariu scris de Trueba şi o distribuţie condusă de popularul actor spaniol Javier Cámara, alături de Nicolás Reyes Cano, Patricia Tamayo şi Juan Pablo Urrego.

Lungmetrajul a fost ales de Academia Columbiană de Arte şi Ştiinţe Cinematografice pentru a concura la secţiunea cel mai bun film ibero-american la viitoarea ediţie a premiilor Goya ale cinematografiei spaniole, care se va desfăşura pe 27 februarie 2021 la Malaga.

Filmul prezintă povestea lui Héctor Abad Gómez, un medic şi activist pentru drepturile omului din Medellin (Columbia) din anii '70.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.