Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai sigur mod de a lua masa in oras in timp de pandemie. Un nou serviciu inovativ de la Vacanta Culinara

Vacanta Culinara
Vacanta Culinara - masa pe barca

Cu un numar de cazuri Covid-19 in continua crestere in Romania, amatorii de mancare buna au la dispozitie terasele localurilor, in timp ce restaurantele cu servire in incinta raman inchise de peste 4 luni deja. Distantarea si dezinfectarea raman principalele puncte cheie pe care trebuie sa le bifeze terasele la ora actuala, pe langa mancarea de calitate.

Insa iata ca restaurantul Vacanta Culinara aflat la limita de nord a Bucurestiului, pe malul lacului Mogosoaia, a lansat un serviciu cu totul aparte, care ii izoleaza pe clienti de restul publicului si ofera totodata o experienta inedita pentru o masa delicioasa in oras.

content-image

Profitand de pozitionarea terasei sale pe marginea lacului, Vacanta Culinara pune la dispozitia publicului barcute motorizate dotate cu cele necesare pentru a servi masa pe lac. Privelisti de poveste, incluzand Palatul Brancovenesc din Mogosoaia, de pe malul lacului, ii rasfata pe cei ce vor sa aiba parte de o experienta cu totul aparte si de o masa pe cinste, cu mancare de calitate, gatita dupa retete originare din marile destinatii de vacanta ale lumii.

content-image

Barcutele sunt dezifectate dupa fiecare utilizare iar clientii au siguranta ca vor manca o masa delicioasa fara a intra in contact cu alte persoane.

content-image

In concluzie, solutii exista chiar si pentru cei mai precauti amatori de mancare buna. Rezervarile de masa pe terasa Vacanta Culinara sau pe o barca apartinand Vacanta Culinara se pot realiza online la adresa www.vacantaculinara.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.