Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai tensionat meci al anului, finala Copei Libertadores, se joacă azi la Madrid - Pleiadă de vedete în lojele de pe Santiago Bernabeu

Real Madrid stadion

Duminică seara, de la ora 21:30, stadionul lui Real Madrid, Santiago Bernabeu, va găzdui returul finalei Copei Libertadores, River Plate - Boca Juniors. Privirile nu vor fi ațintite doar pe teren, ci și în tribune, unde se anunță prezența a numelor mari din fotbalul mondial conform mediafax.

Potrivit Marca, Lionel Messi are asigurat pe Bernabeu o lojă cu 12 locuri pentru marele meci. Argentinianul va călători de la Barcelona alături de alte 11 persoane, familie și prieteni. Un alt nume important care se înscrie pe lista celor prezenți la finala Copei Libertadores este tehnicianul lui Atletico Madrid, Diego Simeone, alături de care va fi vedeta echipei sale, Antoine Griezmann și fundașul Diego Godin.

De la Londra la Madrid va veni și jucătorul lui Arsenal, Lucas Torreira, iar de la Milano în capitala Spaniei va ajunge și vicepreședintele lui Inter, Javier Zanetti.

Gianni Infantino, președintele FIFA, alături de șeful CONMEBOL, Alejandro Dominguez, Aleksander Ceferin (președinte UEFA), Luis Rubiales (președinte RFEF) și Florentino Perez (președinte Real Madrid) vor privi de pe Santiago Bernabeu întâlnirea dintre River Plate și Boca Juniors.

Președintele Guvernului din Spania, Pedro Sanchez, a confirmat și el prezența pe arena galacticilor, alături de alte nume mari din ministerele țării.

Cristiano Ronaldo, marele absent al finalei Copei Libertadores

Conform surse citate, deși era anunțată prezența portughezului la finala de duminică seară, Cristiano Ronaldo ar fi refuzat invitația. Nici Sampaoli, Maradona sau Riquelme nu au vrut să vină, acești declarând că nu sunt de acord cu locația aleasă pentru disputarea meciului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.