Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel mai titrat jucător din istorie RATEAZĂ Campionatul Mondial din Rusia

www.digisport.ro
Dani Alves PSG

Fundaşul dreapta Dani Alves, unul dintre cei mai cunoscuţi jucători ai naţionalei Braziliei, va rata, din cauza unei accidentări, Cupa Mondială 2018 din Rusia, a anunţat vineri federaţia de fotbal din ţara sa (CBF), citată de AFP.

"Toate posibilităţile de refacere fiind epuizate, va fi imposibilă convocarea lui Daniel Alves (...) pentru Cupa Mondială", a afirmat CBF într-un comunicat.

Alves, 35 de ani, s-a accidentat la ligamentele genunchiului drept în finala Cupei Franţei, câştigată marţi de Paris Saint-Germain contra lui Les Herbiers (2-0). PSG informase miercuri că starea jucătorului "necesită minim trei săptămâni de pauză şi îngrijire înainte de a revedea posibilitatea unei intervenţii chirurgicale'', scrie agerpres.ro.

Alves este cel mai titrat jucător din istoria fotbalului mondial, cu un total de 38 de trofee. În 17 de ani de carieră, fundaşul a câştigat un trofeu cu Bahia, 5 cu Sevilla, 23 cu FC Barcelona, 2 cu Juventus Torino, 4 cu PSG şi 3 cu selecţionata Braziliei.

CM 2018 va avea loc între 14 iunie şi 15 iulie.

Selecao aşteaptă în aceste zile însănătoşirea celui mai important jucător al său, atacantul Neymar, care săptămâna trecută a revenit la centrul de antrenament al lui PSG după ce a suferit o fractură de metatarsian la piciorul drept la sfârşitul lui februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.