Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel puțin opt persoane, printre care se numără patru turiști străini și ghidul acestora, au fost înjunghiate miercuri în orașul Jerash din Iordania

Operation World
Iordania

Cel puțin opt persoane, printre care se numără patru turiști străini și ghidul acestora, au fost înjunghiate miercuri în orașul Jerash din Iordania în timp ce vizitau un sit arheologic, a informat presa de stat iordaniană, potrivit Associated Press, anunță MEDIAFAX.

Citește și: EXCLUSIV Avem toate contractele cu fonduri europene ale lui Dan Barna! Partener în proiecte de peste 20 de milioane de euro

Poliția iordaniană a transmis că atacatorul a fost arestat.

O sursă de securitate a declarat inițial că printre victime se află trei turiste spaniole, care au fost transportate la spital, dar Spania a transmis că cetățeni de-ai săi nu au fost implicați în incident.

O altă sursă din cadrul forțelor de ordine civile a declarat că rănile au fost minore.

O înregistrare video cu incidentul, care a circulat în presa iordaniană, a arătat victimele vorbind în limba spaniolă, dar cu accent latino-american.

Citește și: Ultimă oră! Decizii cruciale luate de Banca Națională, după instalarea Guvernului Orban

Conform ultimelor informații apărute în presa iordaniană care citează o sursă oficială de securitate printre cei răniți se află trei turiști de naționalitate mexicană și una elvețiană. De asemenea, ghidul acestora a fost înjunghiat, alături de trei iordanieni, inclusiv un polițist, au fost răniți înainte ca atacatorul să fie imobilizat și arestat.

Orașul Jerash este cunoscut prin faptul că adăpostește ruinele unui forum roman, fiind una dintre cele mai cunoscute și vizitate atracții turistice din Iordania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.