Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel puţin 12 persoane au murit, după ce două microbuze s-au tamponat, la sud de capitala Cairo, în Egipt

morti africa

Cel puţin 12 persoane şi-au pierdut viaţa miercuri în urma coliziunii a două microbuze de pasageri în sudul capitalei egiptene Cairo, au anunţat surse locale de securitate, relatează AGERPRES.

Alte 11 persoane au fost rănite în accidentul care s-a produs pe o autostradă principală din apropierea Helwan, o suburbie a capitalei egiptene, au menţionat sursele citate.

Accidentul a avut loc după ce şoferul unui microbuz a pierdut controlul atunci când o anvelopă a autovehiculului pe care îl conducea a explodat şi a intrat într-un alt microbuz care venea din sens opus, au adăugat sursele citate.

Citește și: EXCLUSIV - Moțiunea de cenzură. Barna: UDMR a confirmat că va vota / Korodi: Singura variantă - Guvern în jurul PNL / Turcan: Încă nu avem suficiente voturi

Potrivit ziarului Al-Ahram, 14 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte opt au fost rănite în acest accident. Accidentele rutiere grave sunt relativ frecvente în Egipt, fiind deseori cauzate de condusul imprudent şi de starea precară drumurilor.

Aproximativ 8.480 de accidente de circulaţie au avut loc în Egipt în 2018, în scădere cu 23,6% faţă de anul precedent, potrivit unor cifre oficiale. Accidentele din 2018 s-au soldat cu 3.087 decese, potrivit surselor citate.

Citește și: Andrei Caramitru profețește că PNL, PMP și UDMR vor trăda! ‘Vor dispărea strategic la vot’

În ultimii ani, în Egipt a fost construită o reţea de drumuri noi destinată să amelioreze calitatea infrastructurii rutiere în această ţară de numără aproape 100 de milioane de locuitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.