Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel puţin 13 morţi într-un accident la un templu din India

SunPhoto
india steag

Cel puţin 13 credincioşi hinduşi au murit şi alţi 12 au fost salvaţi joi după prăbuşirea unei podele la un templu din India, a declarat poliţia, relatează AFP.

Aproximativ 25 de credincioşi au căzut într-o fântână cu scări folosite pentru ritualuri religioase, când podeaua templului, care o acoperea, a cedat sub greutatea oamenilor, potrivit Agerpres.

Accidentul a avut loc în oraşul Indore, în statul Madhya Pradesh (centru). "Poliţia a găsit 11 cadavre în fântână şi două persoane au murit la spital din cauza rănilor suferite", a declarat ministrul de Interne al statului Madhya Pradesh, Narottam Mishra. El a adăugat că a fost deschisă o anchetă privind acest accident.

Un oficial al poliţiei locale, Manish Kapooriya a declarat pentru AFP că operaţiunile de salvare continuă, în timp ce supravieţuitorii au fost transportaţi la spital.

Imaginile difuzate de televiziune i-au arătat pe salvatori instalând frânghii şi scări pentru a ajunge la persoanele căzute în fântână. Templele din India sunt vizitate de numeroşi credincioşi la festivalul Ram Navami, dedicat zeului hindus Rama.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.