Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GRAV accident feroviar în Iran. Cel puţin 31 persoane au murit - FOTO/VIDEO

UPDATE:

Cel puţin 31 de persoane şi-au pierdut viaţa în coliziunea dintre două trenuri de călători ce a avut loc vineri în nordul Iranului, a anunţat guvernatorul provinciei Semnan la televiziunea publică Irib, citată de AFP.

''Au fost identificaţi 31 de morţi şi au fost spitalizaţi peste 70 de răniţi'', a declarat Mohammad Reza Khabbaz.

Potrivit media iraniene, un tren care asigura legătura dintre oraşele Mashhad (nord-est) şi Teheran era staţionat într-o gară când a fost lovit de un alt tren.

Cauza coliziunii face obiectul unei anchete, a precizat televiziunea, adăugând că echipe de salvare au fost trimise la locul accidentului.

Ştire iniţială:

Cel puţin 15 persoane şi-au pierdut viaţa şi 23 au fost rănite după ce două trenuri de pasageri s-au ciocnit vineri în provincia iraniană Semnan (centru-nord), a informat mass media iraniană, citată de agenţia Reuters.

Directorul Semilunii Roşii din provincia Semnan, Hassam Shokrollahi, a explicat că nu poate anunţa un bilanţ definitiv deoarece există vagoane 'în flăcări'. În plus, din cauza dificultăţilor de acces în regiunea izolată în care a avut loc coliziunea, doar un elicopter a putut ajunge la locul accidentului pentru a-i evacua pe răniţi, a adăugat Shokrollahi.

content-image

Cauza coliziunii face obiectul unei anchete, a anunţat televiziunea de stat din Iran, Irib, adăugând că echipe de salvare au fost trimise la locul accidentului.

Coliziunea s-a produs în staţia Haft-Khan din oraşul Shahroud, situat la circa 400 km est de Teheran. Unul dintre trenuri, care făcea legătura între Mashhad (nord-est) şi Teheran, staţiona în momentul în care a fost izbit de o altă garnitură, informează agerpres.

Watch video!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.