Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel puțin 22 de poliţişti din Marea Britanie au fost răniţi în violenţe, după ce au intervenit la o petrecere de stradă ilegală

Youtube.com
Marea Britanie, poliţie

Cel puţin 22 de poliţişti au fost răniţi şi patru persoane au fost arestate în cursul nopţii de miercuri spre joi după o petrecere de stradă ilegală în sud-vestul Londrei, a informat Poliţia Metropolitană, în timp ce purtătorul de cuvânt al premierului Boris Johnson a spus că violenţa împotriva poliţiei nu va fi tolerată, relatează DPA şi Reuters.

Poliţia a precizat că a fost chemată miercuri noapte în zona Brixton din Londra după "mai multe relatări privind un eveniment muzical neautorizat în stradă", care încalcă regulile privind distanţarea socială determinate de coronavirus în Marea Britanie, potrivit agerpres.ro.

Citește și: El este noul director interimar al Unifarm! A picat examenul cu 5,50

Oamenii legii i-au îndemnat pe participanţi să părăsească evenimentul, însă aceştia i-au ignorat. După ce au venit întăriri, "grupul a devenit ostil la adresa poliţiştilor", se arată într-un comunicat.

Cel puţin 22 de poliţişti au fost răniţi în incidente, niciunul grav, iar mai multe maşini de poliţie au fost avariate. Patru persoane au fost arestate.

Un purtător de cuvânt al premierului Boris Johnson a declarat că incidentele sunt "groaznice" şi a atras atenţia că "violenţa împotriva poliţiei nu va fi tolerată".

Citește și: Alexandru Rafila, adevărul despre manipularea testărilor! Există această posibilitate?

"Sunt scene profund dezgustătoare", a spus ministrul de interne Priti Patel.

El a mai afirmat că faptele sunt cu atât mai nepotrivite dat fiind incidentul de săptămâna trecută, când trei bărbaţi au fost înjunghiaţi mortal în ceea ce poliţia a descris ca fiind un atac terorist.

Trei persoane au fost de asemenea înjunghiate şi o femeie a fost violată când mii de persoane au participat la o petrecere în nordul Angliei în această lună, unul dintre numeroasele astfel de evenimente ilegale care au avut loc recent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.