Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel puţin 40 de morţi şi 70 de răniţi în urma unui atac asupra unui centru de migranţi din Libia

CNBC.com
Libia

Cel puţin 40 de migranţi au fost ucişi şi 70 au fost răniţi într-un atac aerian împotriva unui centru în care se aflau situat la periferia capitalei libiene Tripoli, a declarat un purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţă, relatează miercuri AFP potrivit Agerpres.

"Acesta este un bilanţ preliminar şi ar putea creşte", a adăugat purtătorul de cuvânt, Osama Ali. Potrivit lui, în centru se aflau aproximativ 120 de migranţi.

Pe contul său de Twitter, biroul Înaltului Comisariat al ONU pentru Refugiaţi (UNHCR) s-a declarat ''extrem de preocupat'' de informaţiile privind atacuri aeriene împotriva centrului din Tajoura şi cu privire ''la moartea unor refugiaţi şi migranţi''.

Atacul împotriva centrului de migranţi nu a fost revendicat, dar mass-media pro-Haftar au anunţat marţi seara o ''serie de raiduri aeriene'' la Tripoli şi Tajoura.

Mareşalul Khalifa Haftar a lansat în aprilie o ofensivă contra guvernului de la Tripoli şi de atunci peste 600 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar 100.000 au fost nevoite să-şi părăsească locuinţele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.