Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel puțin 5.000 de locuitori din județul Maramureș vor fi testaţi gratuit pentru depistarea COVID-19

coronavirus covid-19 covid

Cel puţin 5.000 de locuitori din judeţul Maramureş vor fi testaţi gratuit şi voluntar pentru depistarea COVID-19, a anunţat, miercuri, pe pagina de Facebook, preşedintele Consiliului Judeţean, Gabriel Zetea.

"5.000 de maramureşeni vor fi testaţi gratuit şi voluntar pentru depistarea COVID-19! Platforma Consiliului Judeţean Maramureş e funcţională din 15 iulie! Sunteţi la un click distanţă de efectuarea gratuită a testului! (...) Sănătatea nu are preţ, iar sănătatea maramureşenilor este prima noastră prioritate" a spus, în postarea sa, Gabriel Zetea, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Rusia începe distribuirea vaccinului împotriva coronavirusului: Va asigura o imunitate pentru o perioadă între cinci luni şi doi ani

Potrivit acestuia, până la sfârşitul anului ar putea fi testate peste 50.000 de persoane.

" 'Testăm pentru sănătatea maramureşenilor' - proiectul prin care 50.000 de maramureşeni vor putea fi testaţi până la finalul anului 2020, voluntar şi gratuit, pentru depistarea noului coronavirus SARS-CoV-2, a devenit, din 15 iulie, operaţional. Tot ce trebuie să faceţi pentru a vă înscrie este să accesaţi platforma online a proiectului la adresa https://testaminmaramures.ro/ urmând paşii stabiliţi până la confirmarea înscrierii. Este extrem de important să completaţi corect informaţiile solicitate şi să bifaţi căsuţele care validează informaţiile, precum şi acceptul cu privire la regulamentul proiectului!", a scris Gabriel Zetea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.