Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel puţin un mort şi mai mulţi răniţi, în urma unui atac produs într-o şcoală din Slovacia: Atacatorul a fost împuşcat mortal de poliţie

Agerpres
slovacia politie

Un individ a atacat mai multe persoane cu un cuţit, joi, într-o şcoală din Slovacia, omorând o persoană şi rănind altele înainte de a fi împuşcat mortal de poliţie, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie, anunță MEDIAFAX.

Atacul a avut loc într-o şcoală elementară din orăşelul Vrútky, în nordul Slovaciei. Un individ în vârstă de 22 de ani a atacat mai multe persoane cu un cuţit. Directorul adjunct al unităţii de învăţământ a fost ucis în atac.

Citește și: Marcel Vela reacționează la punerea sub control judiciar a vlogger-ului Colo: Doresc să trag un mare semnal de alarmă

Alte cinci persoane - doi elevi, un profesor şi doi agenţi de poliţie - au fost răniţi, afirmă surse citate de site-ul de ştiri SME.sk.

Autorul atacului a fost împuşcat mortal de agenţi de poliţie în timp ce încerca să fugă.

Şeful Poliţiei slovace, Milan Lucansky, a declarat, potrivit agenţiei Reuters, că atacatorul este un fost elev al şcolii. Autorităţile slovace încearcă să afle motivul atacului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.