Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cele cinci zodii care au puteri paranormale: Ce secrete ascund astrele

Freepik.com
Horoscop, zodii, semne zodiacale

Semnele zodiacale se evidențiază prin abilități și trăsături distinctive care le diferențiază. Acestea includ capacități de conducere, capacitatea de a influența și chiar posibile puteri paranormale sau psihice care le permit să anticipeze evenimente viitoare într-un fel anume.

Conform astrologiei, se susține că doar cinci zodii sunt înzestrate cu puteri paranormale.

Din întregul spectru al horoscopului, aceste zodii se disting prin puteri neobișnuite și ieșite din comun.

Pești

Ei cred că totul se reduce la incredibilul lor simț al intuiției, un atribut pe care mulți îl au, însă nu în aceeași măsură. Din fericire, aceste zodii au încredere în intuiția lor în momentul luării deciziilor. Ele sunt întotdeauna conștiente atunci când se pregătește să se întâmple ceva bun sau rău și au capacitatea de a citi povestea oamenilor pe care nu i-au întâlnit anterior.

Fiind plini de compasiune, aceste zodii posedă o trăsătură valoroasă pentru cineva care poate anticipa posibile evenimente nefericite înaintea altora.

Rac

Abilitățile psihice ale Racului sunt strâns legate de sfera emoțională. De exemplu, ei pot percepe sentimentele unei persoane chiar și atunci când aceasta pare calmă. Dacă Racul are dubii în privința unei situații sau simte că cineva nu spune întreaga poveste, acestea sunt resimțite interior.

Cu o empatie pronunțată, aceștia pot accesa mai ușor abilitățile lor psihice. Sensibilitatea lor la vibrațiile mediului este deosebit de accentuată, în special în timpul audierii muzicii.

Balanță

Balanțele pot să nu fie înclinate să creadă că posedă abilități psihice, însă acest lucru nu înseamnă că nu le dețin. Intuiția lor este adesea orientată către observarea și înțelegerea celorlalți oameni.

În ceea ce privește experiențele personale, acestea pot fi mai puțin evidente, dar senzațiile de déjà-vu și premonițiile sunt adesea prezente.

Fiind reticente în a accepta această putere psihică, Balanțele tind să o înlocuiască cu simpla presupunere.

Regretabil, uneori Balanța poate fi prea leneșă pentru a-și dezvolta cu adevărat abilitățile psihice, pe care pretind că nu le au.

Scorpion

Dintre toate semnele zodiacale, Scorpionii sunt considerați cei mai capabili să interpreteze gândurile oamenilor.

Nu doar că pot dezvălui ceea ce ai în minte, dar par să aibă și capacitatea de a scoate la iveală ceea ce încerci să ascunzi. Această ironie derivă din tendința lor de a fi foarte secretoși și misterioși.

Scorpionii detestă minciuna, iar această aversiune îi ajută să detecteze mereu adevărul. Informațiile pe care le obțin în mod psihic sunt adesea folosite pentru a manipula și controla ceilalți.

Gemeni

Gemenii posedă o putere psihică remarcabilă numită bilocație, care se referă la capacitatea lor de a fi mental prezenți în mai multe locuri simultan.

Aceasta nu înseamnă că sunt fizic în două locuri în același timp! Ci mai degrabă că, în sfera mentală, pot fi implicați într-o activitate în timp ce gândurile lor sunt în altă parte sau chiar în vise, când corpul lor rămâne în pat, dar conștiința lor explorează alte locuri sau experiențe, scrie InfoBae.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.