Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cele mai importante premii din industria televiziunii vor fi acordate la gala Primetime Emmy

37th Annual Daytime Emmy Awards - Trophy Room

Sosirea vedetelor pe covorul roşu la gala de decernare a premiilor Primetime Emmy va fi transmisă duminică noapte de postul E!, de la ora 01:00,conform news.ro

Cele mai importante premii din industria televiziunii vor fi acordate într-o gală ce va avea loc la Los Angeles, în aer liber.

Premiile Emmy au fost acordate prima dată sub acest nume în 1949, când erau luate în considerare doar programele TV din zona Los Angeles. În timpul anilor ’50, cunoscuţi în SUA ca epoca de aur a televiziunii, premiile au început să se vizeze producţii cu acoperire naţională.

În prezent, evenimentul are ecouri internaţionale şi Emmy este cel mai dorit trofeu din industria televiziunii. Statueta Emmy reprezintă o femeie cu aripi ce ţine în mână un atom. Aripile reprezintă muza, arta, iar atomul reprezintă caracterul ştiinţific al televiziunii.

Încă din 1996, postul E! realizează transmisiuni în direct ale sosirii participanţilor la cele mai importante gale. La ediţia din 2021 a galei premiilor Primetime Emmy, va transmite sosirea nominalizaţilor şi a celor mai influente persoane din industria de televiziune. Stilişti alături de experţi în modă şi cultura pop sunt prezenţi pentru a oferi telespectatorilor informaţii interesante şi interviuri cu celebrităţi.

Reluarea celor mai importante momente ale serii va fi difuzată luni, de la ora 21:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.