Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cele patru fete intoxicate cu monoxid de carbon în urma incendiului de la casa de tip familial au fost internate

incendiu

Cele patru fete intoxicate cu fum în urma incendiului produs, în noaptea de marţi spre miercuri, la o casă de tip familial din municipiul Bistriţa, vor rămâne internate în spital până joi, potrivit datelor comunicate  de către purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă, Camelia Strungari, potrivit Agerpres.

Fetele de 13, 15 şi 16 ani au fost internate la secţia Pediatrie, cu diagnostic de intoxicaţie acută cu monoxid de carbon. În cazul celei mai mici dintre ele, la acest diagnostic s-a adăugat şi cel de aritmie respiratorie. 

Fata de 19 ani, fiind majoră, a fost internată la secţia Pneumologie, de asemenea cu intoxicaţie acută cu monoxid de carbon.

Citește și: Doi agenţi de pază au fost reţinuţi pentru că au agresat doi scandalagii în stare de ebrietate

Toate cele patru paciente sunt în stare stabilă, sub observaţie şi tratament, iar starea lor de sănătate este favorabilă, astfel că ar putea fi externate în cursul zilei de joi. 

Pompierii au stabilit că incendiul de la casa de tip familial, în care au fost distruse obiecte de mobilier dintr-o cameră, a fost rezultatul unei acţiuni intenţionate. 

Poliţiştii audiază un tânăr de 17 ani, bănuit de comiterea faptei, despre care cei de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud spun că este cunoscut cu tulburări de comportament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.