Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi agenţi de pază au fost reţinuţi pentru că au agresat doi scandalagii în stare de ebrietate

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam arestați traficanti

Patru persoane, între care doi agenţi de la o firmă de pază, au fost reţinute de poliţiştii din municipiul Hunedoara pentru purtare abuzivă şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, după ce s-au luat la bătaie într-un bar din localitate, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, scrie Agerpres.

Incidentul a avut loc după ce patronul localului a refuzat să mai servească doi clienţi aflaţi în stare de ebrietate. Aceştia au început să jignească personalul barului şi să lovească cu picioarele în scaune, motiv pentru care angajaţii au chemat în ajutor o firmă de pază. 

Din cercetări a rezultat că doi dintre agenţii de pază sosiţi la faţa locului i-au lovit cu pumnii şi picioarele pe clienţii scandalagii, iar apoi au chemat la faţa locului pe un alt bărbat, cunoscut în lumea interlopă din oraş. Sprijinit de agenţii de pază, acesta l-a agresat, din nou, pe unul dintre clienţii de la care a început scandalul şi apoi l-a abandonat în stradă.

Citește și: O femeie a murit carbonizată în timp ce prepara rachiu la un cazan artificial

"Cei doi agenţi de pază au desfăşurat, nejustificat, acţiuni violente pe terasa localului şi în exteriorul acesteia, lovindu-i cu pumnii şi picioarele, în zona capului, pe cei doi clienţi aflaţi în stare de ebrietate. Ulterior, cei doi agenţi de pază au iniţiat, în zona localului, o acţiune în forţă, solicitând prezenţa la faţa locului a unui hunedorean în vârstă de 37 de ani, pe care l-au sprijinit în acţiunea violentă faţă de unul dintre cei doi clienţi, căruia i-au aplicat mai multe lovituri, după care l-au abandonat în stradă", a menţionat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu. 

Conflictul, care a avut loc la începutul lunii noiembrie, a fost aplanat datorită intervenţiei la faţa locului a unui număr mare de forţe de ordine, poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali, care au restabilit ordinea şi au demarat cercetări în cauză. 

În urma anchetei efectuate, poliţiştii i-au reţinut preventiv pe agenţii de pază, pe bărbatul chemat de aceştia în ajutor şi pe unul dintre clienţii de la care a început scandalul. 

Aceştia sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de purtare abuzivă, tulburarea ordinii şi liniştii publice, implicarea personalului societăţilor specializate de pază şi protecţie în desfăşurarea de acţiuni de forţă şi loviri sau alte violenţe. 

Cei patru urmează să fie prezentaţi, miercuri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.