Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebra petrecere a lui Elton John cu ocazia galei Oscar va avea loc în format virtual

Fine Living
Elton John Oscar Party

Petrecerea pe care Elton John o organizează anual cu ocazia galei Oscar va avea loc de această dată în format virtual, urmând să fie găzduită de muzician şi soţul lui, David Furnish, împreună cu actorul Neil Patrick Harris, potrivit News.ro.

Cea de-a 29-a petrecere Elton John AIDS Foundation Academy Awards va beneficia de aportul mai multor artişti, între care Dua Lipa.

Începând cu 1992, Academy Awards Viewing Party a sprijinit Elton John AIDS Foundation în strângerea de fonduri şi conştientizarea publicului cu privire la epidemia de SIDA.

Anul acesta, fundaţia va strânge fonduri pentru tinerii expuşi riscului şi pentru cei care sunt infectaţi cu HIV din întreaga lume.

Citește și: Mihai Mărgineanu: Nu vi se pare ciudat că presa n-a mai dat nimic despre atentatele teroriste?

Din cauza pandemiei, UNAIDS estimează că anul acesta numărul deceselor cauzate de această boală va creşte cu jumătate de milion în Africa sub-sahariană.

Evenimentul de o oră va fi transmis astfel încât să se potrivească galei Oscar în fiecare regiune: America de Nord (25 aprilie, 7 p.m. ET); Marea Britanie şi Europa (26 aprilie, 7 p.m. GMT); Australia şi Noua Zeelandă (26 aprilie, 7 p.m. AEST). Fiecare transmisiune va putea să găzduiască până la 100.000 de participanţi prin Cisco Webex.

„Anul acesta, aduce petrecerea noastră Oscar în casele oamenilor pentru prima dată virtual pentru o seară de neuitat cu David (Furnish), cu mine, cu dragul nostru prieten Neil Patrick Harris şi cu incredibila Dua Lipa, plus multe nume supriză fabuloase”, a transmis Elton John, citează Variety. „Acum mai mult ca niciodată, trebuie să ne asigurăm că o pandemie nu anulează o alta şi nu putem uita cei 38 de milioane de oameni care trăiesc cu HIV la nivel global, care au nevoie de îngrijirea, dragostea şi sprijinul nostru, aşadar, sperăm că toată lumea ni se va alătura pentru această petrecere unică”.

Petrecerea Oscar va fi produsă de Fulwell 73 la Rosewood London. Biletele pentru evenimentul special sunt vândute prin Ticketmaster la preţul de 19,99 dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.