Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebră prezentatoare, dată afară cu scandal! Colegilor li s-a interzis să-i mai pronunțe numele. Prima reacție a vedetei Tv

www.todayszaman.com
rating tv

Celebra prezentatoare de la Sky Sports News, Natalie Sawyer, s-a despărţit în această săptămână de compania unde a lucrat în ultimii 18 ani. Aceasta a ținut să le mulțumească fanilor, care au încurajat-o după neașteptatul ”divorț”, informează digisport.ro.

”Am fost plecată în ultimele zile. Am pierdut ceva? Serios, vă mulțumesc pentru mesajele de susținere. Nu am avut parte de două săptămâni ușoare, dar susținerea voastră a însemnat enorm. Continuați să vă uitați la Sky Sports News. Sunt oameni minunați acolo. Sper să ne vedem curând”, a scris Natalie, pe contul de Twitter.

Oamenii lui Carmen Dan, avertisment pentru toţi şoferii: Imaginea care a devenit viral pe reţele - 'amenzile se plătesc în lei' / FOTO

În vârstă de 38 de ani, Natalie a prezentat ultimul jurnal la Sky Sports miercuri, iar Daily Mail scrie că niciun anunţ în privinţa "rupturii" nu a fost făcut pe post.

Din câte se pare, nu a fost vorba de o hotărâre gândită dinainte de cei de la Sky Sports, ci de un impuls de moment, venit ca urmare unei confruntări. Asta justifică în mare măsură şi indicaţiile date ulterior de şefi către colegii lui Natalie.

"Colegilor ei li s-au dat indicaţii clare să nu amintească absolut nimic de Natalie, cât timp sunt în direct, la emisiuni sau buletine de ştiri. Despărţirea a fost una cu scandal", notează Times.

"Dorim să îi mulţumim lui Natalie pentru anii petrecuţi la Sky Sports şi îi urăm baftă pe viitor", a spus purtătorul de cuvânt al companiei, pentru Sportsmail, după ce despărţirea a fost oficializată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.