Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebra trupă Faithless a ajuns la festivalul Untold: Ce au spus despre România

agerpres
Faithless

Maxi Jazz și Sister Bliss, membri formației britanice Faithless, au anunțat joi că lucrează la un nou album și au apreciat că România este o "vibrație în devenire". "Eu am o părere foarte bună despre români. Prima oară am fost în 1999 la un show în București și vibrația orașului a fost atât de frumoasă încât (...) mult timp mi-am amintit de oamenii de aici. România este o vibrație în devenire", a spus Maxi Jazz, într-o conferință de presă, înainte de a urca pe scena festivalului Untold.

La rândul său, Sister Bliss a arătat că a fost de mai multe ori în România cu Faithless și întotdeauna au avut parte de un public extraordinar. "Știu că că Untold a câștigat premiul pentru cel mai bun festival din Europa, ceea ce este uimitor pentru un festival la început. Este minunat să fim aici și soarele strălucește, ceea ce nu se întâmplă în Anglia", a afirmat ea.

Sister Bliss a precizat că trupa aniversează 20 de ani. "Sărbătorim cea de-a 20 aniversare de mixat și ne-am gândit că ar fi bine să o facem prin mai multe show-uri, precum Untold", a declarat artista britanică. Maxi Jazz le-a transmis tinerilor artiști că dacă își doresc să aibă succes trebuie să fie perseverenți și să aibă încredere în ei. "Trebuie să fii mereu cu picioarele pe pământ", a adăugat el. Faithless sunt cunoscuți pentru hituri ca "Insomnia", "God is a DJ", "We Come One", iar în albumele lor abordează o imixtiune de stiluri. Formația britanică de muzică electronică a fost fondată în 1995. Festivalul Untold se desfășoară de joi până duminică la Cluj-Napoca, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.