Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebru medic român stabilit în SUA, avertisment pentru România: 'Testele COVID se fac prost. Numărul de infecţii va exploda'

avertisment

Ion Alexie, un medic român stabilit în SUA, spune că la noi în ţară testele COVID nu se fac în mod corect. Acesta a postat un videoclip în care explică detaliat modul în care medicii trebuie să extragă probele necesare testării. Specialistul vine cu un avertisment şi spune că dacă se va continua în acest fel, în următoarele luni, numărul de cazuri de COVID-19 va creşte exponenţial.

Ludovic Orban anunță o vizită oficială în Franța: va pleca alături de mai mulți miniștri

"Am impresia că în România foarte multe dintre testele COVID se fac prost, nu se fac cum trebuie. Partea cu bumbac trebuie să ajungă în nazofaringe, în spatele nasului şi în loc să mergem în sus, prin nas, trebuie să mergem orizontal. Trebuie neapărat să faceţi testul corect, uitaţi-vă la dimensiune, pentru că altfel, foarte mulţi din pacienţii cu infecţie vor sta fals-negativ, vor zice că nu sunt infectaţi şi vor continua să propage infecţia. Altfel, numărul de infecţii va exploda exponenţial în România în următoarele luni", a tras atenţia dr. Ion Alexie, aflat acum la Las Vegas, potrivit Anena3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.