Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebrul artist Nicolae Turda, noul vicepreşedinte CNMR pentru conservarea tradiţiilor româneşti

cnmr.ro
Gheorghe Turda

"Astăzi, 26 Martie 2018, maestrul Gheorghe Turda a decis să se alăture CNMR pentru a promova împreună identitatea națională și a contribui la conservarea tradițiilor și obiceiurilor românești ce ne reprezintă pe noi ca popor", se arată într-un comunicat remis ŞTIRIPESURSE.RO.

Citeşte şi: Monica Macovei NU SE DEZMINTE! Mesaj DUR, în zi de sărbătoare: 'Să comparăm conducătorii României cu MICIMEA şi NEVOLNICIA celor de azi...'

“Preocuparea CNMR de a aduce alături tot mai mulți apostoli ai românismului din zone precum arta, muzica, teatrul și filmul face parte din efortul CNMR de a păstra vie identitatea românească și de a susține valorile românești. Gheorghe Turda este un exemplu de promovare a valorilor naționale tradiționale și apărare a ființei naționale", a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

Gheorghe Turda cunoscut interpret de muzică populară a susținut de-a lungul anilor concerte în peste peste 40 de țări și a participat la peste 80 de turnee. Student eminent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj, încă din anii studenției s-a impus ca interpret, prin calitățile deosebite ale timbrului său vocal, bogăția și valoarea repertoriului ales.

În 1991 i-a fost conferit gradul de locotenent-colonel onorific, ca recunoaștere a meritelor sale artistice. În anii 1994-1997, s-a implicat, în calitate de colonel, tot mai mult în viața artistică a celor ce-și desfășoară activitatea în armata și poliția română, precum și în armată în calitate de colaborator cu alte atribuții.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.