Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebrul cineast Tim Burton a fost prezent la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu pentru reprezentația 'Faust'

biography.com
tim burton

Cineastul american Tim Burton a fost prezent, sâmbătă seară, la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, invitat de ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, şi de directorul evenimentului, Constantin Chiriac, pentru a viziona spectacolul „Faust” pus în scenă de Silviu Purcărete, potrivit news.ro.

„Faust”, producţie a Teatrului Naţional „Radu Stanca”, adaptare a textului lui J.W. Goethe, este un spectacol multipremiat şi a fost prezentat în numeroase evenimente internaţionale, precum Festivalul „Goethe” de la Frankfurt în 2008 şi Festivalul Internaţional de Teatru de la Edinburgh 2009.

Rolul principal este interpretat de Ofelia Popii, premiată de UNITER, în 2008, pentru interpretarea sa.

Burton, cunoscut pentru filme ca „Edward Scissorhands”, „Batman”, „Batman Returns”, „Ed Wood”, „Mars Attacks”, „Corpse Bride” şi „Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street”, se află în România pentru că filmează „Wednesday”, un serial cu opt episoade care continuă povestea din „Familia Addams”, potrivit urban.ro.

Din distribuţia producţiei realizate de Netflix împreună cu MGM TV şi produsă în colaborare cu Icon Productions (România) fac parte Catherine Zeta Johnes, Jenna Ortega si Luis Guzmán, iar mai multe nume urmează să fie anunţate.

Este programat ca filmările să aibă loc timp de şase luni, în mai multe locuri din ţară, şi ca serialul să fie lansat la finalul anului 2022.

„Wednesday” este unul dintre puţinele seriale din cariera lui Burton, care a primit de-a lungul carierei două nominalizări la Oscar şi a fost recompensat cu un Glob de Aur şi un premiu Emmy. El a mai regizat episoade din „Alfred Hitchcock Presents” şi a fost producător executiv al serialului animat „Beetlejuice”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.