Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebrul Mircea Solcanu revine cu declarații surprinzătoare: eu m-am pocăit!

mircea solcanu

Celebrul Mircea Solcanu a dispărut din lumina reflectoarelor și susține că a decis să se pocăiască. Totuși, când a fost întrebat despre proiectul de lege privind drepturile persoanelor gay, căsătorite cu români, acesta a ținut să precizeze că este dreptul fiecăruia să își decidă soarta propriului corp.

”Eu m-am pocăit și nu cred că e potrivit pentru noua mea identitate să mă pronunț în chestiuni lumești. Sunt lucruri care țin de firea omului și fiecare e liber să asculte de ea sau de sufletul lui. Trăind însă într-un așa-zis stat laic, indivizii pot dispune de corpul și de sufletul lor, așa cum doresc

Dezbaterea însă este una falsă, menită să atragă atenția opiniei publice de la rușinea naționala din ultima săptămână. E doar un balon de săpun menit să crească în sondaje partidele extremiste, prietene cu Moscova. Dacă se dorea cu adevărat eliminarea dublei măsuri se făcea după referendumul pentru definirea familiei; acel referendum, care a ținut două zile, și din care am înțeles că poporul român are decență și nu se bagă în cearceafurile altor semeni. Ar fi fost consecința de bun-simț a executivului și a legiuitorului”, a spus Mircea Solcanu, informează Impact.

Solcanu: BOR are un discurs articulat

”Însă, această dezbatere este recurentă și apare în situații cu adevărat critice, doar ca să scindeze societatea asta de părerologi și de comentatori de birt. Cred că inițierea dezbaterii (care se va termina la fel ca și celelalte din ultimii 22 de ani) este îndreptată și împotriva BOR care în ultima săptămână are o poziție articulată și creștină de secol 21.

Purtătorul de cuvânt fiind nevoit sa afirme lucruri care vor fi interpretate retrograde și învechite, că doar nu va spune domnul Bănescu că sodomia e în regula. Ținta dezbaterilor nu sunt homosexualii, ci Comisia Europeană, căreia o să i se arunce în față această intenție: “Uitați îi lăsăm pe gay să se mărite, iar ei sunt mai mulți și vor fi mai fericiți decât bătrânii pe care i-am schingiuit prin beciuri”, mai spune Mircea Solcanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.