Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celebrul Robinho ar putea ajunge la Sivasspor unde ar putea fi coleg cu românul Paul Papp

www.worldsoccertalk.com
Robinho

Clubul turc Sivasspor, la care s-a transferat de curând fundaşul Paul Papp, a anunţat, luni, un acord cu atacantul brazilian Robinho, 33 de ani, condamnat în Italia la nouă ani de închisoare pentru viol. Robinho este aşteptat, marţi, în Turcia pentru ultimele negocieri, înainte de a semna contractul cu Sivasspor.

La 23 noiembrie 2017, Robinho a fost condamnat, în Italia, la nouă ani de închisoare, pentru că a participat la un viol în grup. Faptele pentru care a fost condamnat jucătorul datează din 22 ianuarie 2013, când Robinho era legitimat la AC Milan. Potrivit anchetatorilor, fotbalistul a participat la violarea în grup a unei albaneze în vârstă de 22 de ani, într-o discotecă din Milano.

Jucătorul şi-a afirmat nevinovăţia şi a făcut apel la sentinţa primită. "Despre informaţiile privind implicarea atacantului Robinho într-un incindent produs în urmă cu câţiva ani, am precizat deja că el s-a apărat faţă de aceste acuzaţii, afirmând că nu a participat la acel episod. Toate măsurile legale au fost deja luate cu privire la această decizie a primei instanţe", se arăta într-un mesaj postat pe contul de Instagram al atacantului, redactat probabil de avocatul său.

Robinho a fost acuzat de viol şi în 2009, când juca la Manchester City, însă acel caz a fost clasat. În vârstă de 33 de ani, Robinho a fost legitimat, din 2016, la Atletico Mineiro. El a evoluat şi la Real Madrid, între 2005 şi 2008. Robinho are 100 de selecţii în naţionala Braziliei, pentru care a însris 28 de goluri, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.