Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celine Dion îşi vinde casa din Paris cu aproape 8 milioane de lire

Facebook
celine dion

Celine Dion și-a scos la vânzare imobilul din capitala Franței pentru frumoasa sumă de 7,6 milioane de lire - bani care, după imaginile casei, merită să fie investiți.

După ce a scos la vânzare casa din Florida în care locuiau împreună, artista a decis să vândă și proprietatea din Franța, folosită mai mult pentru concediile cu familia. Casa a fost pusă la vânzare imediat după ce René Angélil, soțul interpretei a decedat de cancer la esofag. Imobilul se află în Paris și are cinci dormitoare, un beci (subsol), o zonă de SPA și o cameră de cinema. Vederile din casă dau către Turnul Eiffel, iar securitatea imobilului este una maximă. Casa are și o grădină superbă, cu gazon și copaci, la umbra cărora te poți relaxa pe deplin, conform Agerpres.

Proprietatea a fost achiziționată de cuplu în 2008 și ei petreceau acolo timpul atunci când Céline nu se afla în turnee. precizăm că la distanță de aproape două luni de la trecerea în neființă a soțului, interpreta canadiană Céline Dion a decis să vândă locuința de lux achiziționară în Florida, împreună cu René Angélil. Casa ar fi fost scoasă la vânzare încă acum 3 ani, însă în 2016, prețul ei a fost micșorat la 45,5 milioane de dolari doar pentru a o vinde cât mai repede.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.