Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Celta Vigo rămâne în lupta pentru evitarea retrogradării, după ce a învins codașa Almeria

apnews.com
Rafa Benitez

Celta Vigo a obţinut trei puncte extrem de importante în lupta pentru evitarea retrogradării, impunându-se la limită pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa "lanternei roşii" Almeria, vineri seară, în primul meci al etapei a 27-a a campionatului de fotbal al Spaniei.

Unicul gol al întâlnirii de pe stadionul Balaidos, la care au asistat 18.000 de spectatori, a fost marcat de Oscar Miguenza, în minutul 73, în condiţiile în care Almeria evolua în zece jucători, după eliminarea mozambicanului Buno Langa (65), scrie agerpres.ro.

În urma acestui succes, elevii antrenorului Rafa Benitez au urcat provizoriu pe locul 16 în clasament, distanţându-se la şase puncte de ocupanta primei poziţii retrogradabile, Cadiz, care va juca sâmbătă în deplasare cu Rayo Vallecano (locul 14), echipa fundaşului Andrei Raţiu.

Almeria pare condamnată deja la retrogradare, în condiţiile în care nu a obţinut nicio victorie de la debutul sezonului şi a acumulat doar nouă puncte în 27 de etape.

Campionatul Spaniei continuă sâmbătă cu meciurile Sevilla FC - Real Sociedad, Rayo Vallecano - Cadiz, Getafe - Las Palmas şi Valencia CF - Real Madrid.

Duminică sunt programate partidele Villarreal - Granada, Atletico Madrid - Betis Sevilla, Mallorca - Girona şi Athletic Bilbao - FC Barcelona.

Etapa se va încheia luni cu partida pe care Deportivo Alaves, echipa lui Ianis Hagi, o va disputa în deplasare cu Osasuna Pamplona.

Clasament:

1. Real Madrid 65 puncte

2. Girona 59

3. FC Barcelona 57

4. Atletico Madrid 52

5. Athletic Bilbao 49

6. Betis Sevilla 42

7. Real Sociedad 40

....

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.