Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centrele de vaccinare din Târgu Mureş au primit donaţii în echipamente şi materiale de la Crucea Roşie

crucea rosie

Primăria Târgu Mureş a anunţat, marţi, că a primit o donaţie de la Crucea Roşie Română, constând în echipamente de protecţie şi materiale sanitare, în valoare de peste 15.000 de lei, pentru dotarea celor cinci centre de vaccinare din Târgu Mureş, atât pentru pentru protejarea personalului, cât şi a beneficiarilor, anunță AGERPRES.

"După spitale, am considerat necesar să ajutăm şi centrele de vaccinare cu materiale şi echipament sanitar. E foarte important ca personalul care lucrează aici, dar şi populaţia care vine la vaccinare, să fie în siguranţă. Când e nevoie şi avem posibilităţi, încercăm de fiecare dată să dăm o mână de ajutor", a declarat directorul filialei Mureş a Crucii Roşii, Maria-Magdalena Bercea.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Târgu Mureş, donaţia, în valoare totală de peste 15.000 de lei, constă în 2.000 de măşti cu trei pliuri, 200 măşti FFP3, 50 de combinezoane, 20 de viziere, cinci cutii de mănuşi UF, câte 50 de litri de dezinfectant pentru mâini şi pentru suprafeţe.

Citește și: Video. Scenă uluitoare! Dan Barna și-a luat aere de vicepremier!

"Scopul nostru este să facem tot ce ţine de noi, cât mai eficient, pentru ca viaţa cotidiană să revină la normal. Mulţumim Crucii Roşii pentru donaţie, cred că e nevoie de noi toţi să putem atinge obiectivul cât mai repede, iar aceste echipamente de protecţie şi materiale sanitare primite astăzi întăresc sentimentul de siguranţă", a declarat viceprimarul municipiului Târgu Mureş, Portik Vilmos.

La nivelul municipiului Târgu Mureş funcţionează cinci centre de vaccinare anti COVID-19, la Centrul Cultural Mihai Eminescu, Sala de sport a Şcolii Gimnaziale Tudor Vladimirescu şi Casa de Oaspeţi a Primăriei, în care îşi desfăşoară activitatea 20 de medici, 65 de asistente medicale şi 15 persoane ca personal auxiliar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.