Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centrul Cultural 'Alexandru Marghiloman' organizează concursul de fotografii 'Crăciunul de odinioară'

basilica.ro
baiat copil carte craciun cadouri

Centrul Cultural "Alexandru Marghiloman" din Buzău organizează un concurs de fotografii sub genericul "Crăciunul de odinioară" şi invită persoanele care deţin în colecţiile lor particulare fotografii sau înregistrări video ilustrative pentru sărbătorile de altădată să le posteze pe paginile de social-media.

"Se doreşte prezentarea obiceiurilor şi elementelor tradiţionale care au existat mereu în preajma acestei sărbători, dar care au fost deseori creionate şi exprimate diferit de fiecare generaţie în parte. Concursul încearcă să scoată în evidenţă sărbătoarea aşa cum era ea văzută de generaţiile părinţilor şi bunicilor noştri", se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a Primăriei Buzău.

Persoanele interesate să participe la concurs trebuie să publice pe paginile lor de Facebook sau Instagram o fotografie sau un clip care să ilustreze Crăciunul copilăriei lor, asigurându-se că postarea este publică şi poate fi văzută de oricine.

Totodată, trebuie să includă în descrierea fiecărei poze sau fiecărui clip hashtagurile #Crăciunuldeodinioară, #CCAM şi #Buzăuoraşdeschis, să eticheteze un prieten cu care ar dori să depene amintiri şi să dea like şi follow paginilor de Facebook sau Instagram ale Primăriei.

Vor fi acordate trei premii, care vor consta în pachete de cărţi, iar câştigătorii vor fi desemnaţi printr-o tragere la sorţi.

Potrivit organizatorilor, concursul se adresează cu precădere populaţiei adulte din România şi perioada de înscriere este 6-20 decembrie, ora 24.

Câştigătorii vor fi aleşi folosind simpliers.com şi vor fi anunţaţi pe paginile de social media ale Centrului Cultural "Alexandru Marghiloman", informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.