Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centrul de Mari Arși al Spitalului Județean din Timișoara așteaptă aparatura

www.agerpres.ro
spital aparatura

Cel mai modern Centru de Mari Arși din țară, care funcționează în cadrul Spitalului Județean Timișoara, așteaptă aparatura necesară acestui profil medical, aici putând fi primiți pacienți din cea de-a doua jumătate a anului, după ce Clinica de Politraumatologie, Chirurgie Reparatorie și Arși (Casa Austria) și-a extins infrastructura și a creat noul spațiu.

''Cu fonduri de la Consiliul Județean Timiș au fost realizate trei din cele cinci boxe (saloane n.red.) ale Clinicii de Mari Arși, iar de la Ministerul Sănătății așteptăm aparatura. A pornit licitația pentru achiziționarea aparaturii necesare la Centrul de Mari Arși, așteptăm'', a declarat joi, pentru AGERPRES, conf. dr. Marius Craina, manager general al Spitalului Județean Timișoara.

Citește și: Gabriela Firea: Spitalul Sfânta Maria, inclus în Programul Naţional de Transplant Pulmonar

Managerul unității medicale spune că, având în vedere ceea ce s-a întâmplat la București cu Centrul de Mari Arși, după tragedia din Colectiv, echipa de conducere trebuie să fie foarte vigilentă în procedura de licitație și de angajare a personalului, astfel încât să nu fie pus în pericol acest proiect major al spitalului timișorean.

Acesta a mai adăugat că întregul spital este în plin proces de modernizare, făcându-se demersuri și pentru reluarea transplantului renal în maximum doi ani, administrația județeană alocând fondurile necesare reabilitării sălilor de operație, dar și alte secții au fost refăcute la standarde occidentale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.