Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din Maramureş intră în reparaţii după ce doi tineri au încercat să evadeze

11mark
arest

Clădirea Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă (CRAP) Maramureş va intra în reparaţii după ce doi tineri aflaţi în arest au încercat să evadeze dislocând un geam.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureş, Anca Pop, Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Maramureş va beneficia de lucrări suplimentare de verificare şi consolidare, în vederea efectuării recepţiei finale, detalii stabilite de comun acord cu executantul lucrării, proiectantul, dirigintele de şantier şi beneficiarul.

"În acest context, ieri, 25 iulie, persoanele aflate în stare de arest în CRAP Maramureş au fost relocate în alte judeţe", a precizat luni Anca Pop.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş a menţionat tentativa de evadare a doi tineri aflaţi în arest, scrie Agerpres.ro.

"Poliţiştii Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă Maramureş i-au surprins pe doi tineri, unul de 24 de ani din Fălticeni, arestat pentru comiterea infracţiunilor de furt şi tentativă la furt calificat şi un altul de 18 ani din Vişeu de Sus, arestat pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă la viol, care au încercat să disloce geamul termopan de la grupul sanitar din cameră, prevăzut cu gratii. (...) În cauză, pe numele celor doi tineri s-a întocmit dosar penal şi se continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare pentru săvârşirea infracţiunii de evadare în forma tentativei şi distrugere", a spus Anca Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.