Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centrul drive-through din Bistrița a suplimentat stocul cu peste 1.000 doze

Inquam Photos / Octav Ganea
centru vaccinare drive thru bucuresti

Stocul de vaccinuri împotriva COVID-19 alocat primului centru de tip drive-through din judeţul Bistriţa-Năsăud, deschis sâmbătă în parcarea unui centru comercial din municipiul Bistriţa, a fost suplimentat cu peste 1.000 de doze, având în vedere că în prima zi a fost epuizată aproape întreaga cantitate prevăzută pentru cele două zile de funcţionare a centrului, a transmis duminică purtătorul de cuvânt al Instituţie Prefectului, Bianca Danci.

Iniţial, au fost aduse în judeţ 576 de doze de vaccin Pfizer pentru centrul drive-through, dar după ce numai sâmbătă au fost imunizate 492 de persoane, în cele 12 ore de funcţionare, stocul a fost suplimentat cu 1.002 doze.

Printre cei vaccinaţi s-a numărat şi un cetăţean spaniol de 37 de ani, fără rezidenţă în România, dar căsătorit cu o româncă, care s-a arătat încântat de faptul că poate primi vaccinul, având în vedere că în Spania ar fi urmat să fie programat la imunizare abia spre sfârşitul anului.

Duminică, până la ora 12,00, alte 212 persoane au primit prima doză de vaccin anti-COVID-19 la centrul drive-through.

Potrivit datelor transmise de Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, în cursul zilei de sâmbătă, la nivel judeţean, au fost administrate 1.471 de doze de vaccin.

Numărul total al celor vaccinaţi cu rapel este de 29.803 persoane, iar alte peste 13.000 persoane au primit până acum o doză de vaccin, conform agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.