Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centrul sârb Petar Velkic a semnat pentru CSM Oradea

myCTA
Polo Romania

Sârbul Petar Velkic estenoul jucător al echipei de polo pe apă CSM Oradea, a anunţat, miercuri, vicecampioana României pe site-ul său oficial, potrivit Agerpres.

Velkic, în vârstă de 25 ani, se află la primul angajament în România. Născut în data de 17 aprilie 1998, Petar Velkic evoluează pe post de centru şi are 1,88 metri.

Născut la Belgrad, Velkic a început să practice jocul de polo la Partizan Belgrad. El a evoluat pentru echipa din Sabac între 2017 şi 2021, cucerind atât titlul de campion, cât şi Cupa Serbiei.

În 2021 s-a întors la Partizan, pentru ca un an mai târziu să semneze primul angajament în străinătate, pentru Canottieri Ortigia Siracusa, cu care a evoluat în campionatul Italiei, precum şi în cupele europene, oprindu-se în optimile de finală ale LEN Euro Cup. De asemenea, s-a clasat pe locul 3 în campionatul Italiei.

Velkic a fost component al echipei naţionale a Serbiei la nivel juvenil, cucerind medalia de bronz la Campionatul Mondial de juniori din 2017, de la Belgrad.

''Sunt extrem de fericit şi foarte mândru că voi juca pentru CSM Oradea în următorul sezon competiţional. Este prima mea experienţă în România. Sunt optimist în ceea ce priveşte adaptarea mea la echipă, la modul de lucru al antrenorilor şi la noii mei colegi. Ştiu că România este o ţară foarte frumoasă şi primitoare. Sunt încrezător că mă voi simţi bine aici. În ceea ce priveşte obiectivele echipei, atât pe plan intern, cât şi internaţional, vom face tot ce depinde de noi pentru a reuşi cele mai bune rezultate posibil, astfel încât să ne atingem obiectivele'', a declarat Velkic.

Velkic este al treilea transfer perfectat de CSM Oradea pentru sezonul viitor, după David Belenyesi, venit de la Szolnok, şi muntenegreanul Filip Gardasevic (Primorac Kotor).

Vicecampioana s-a despărţit la finalul sezonului trecut de portarul Marius Ţic, de sârbul Mateja Asanovic şi de Silvian Colodrovschi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.