Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CEO Celsius: Elon Musk manipulează piața. Bitcoin poate atinge 160.000 de dolari anul acesta

Bitcoin Romania
bitcoin

Deși prețul Bitcoin (BTC) continuă să oscileze în jurul valorii de 30.000 de dolari, experții din industrie observă că există o perspectivă pe termen lung a criptomonedei.

Pentru a pune acest lucru în perspectivă, Alex Mashinsky, director executiv și cofondator al Celsius - platforma centralizată de creditare a criptomonedelor - a declarat pentru Cointelegraph, la Bitcoin 2021 din Miami, că vede Bitcoin ajungând la 160.000 de dolari anul acesta sau, eventual, puțin mai jos. "Încă nu am văzut maximele pentru 2021", a spus Mashinsky.

Alex Mashinsky a remarcat în continuare că piața criptografică era obligată să fie corectată, după ultimul record al Bitcoin de peste 63.000 de dolari :

„Când mergi prea sus, prea repede, ești obligat la o corectare. Puteți vedea tweet-urile mele, atât în ​​martie, cât și în februarie, spunând „vom avea un accident, vom avea o corecție”. Am prezis 30.000 de dolari. Bitcoin este ca un izvor - îl întindem prea mult și prea mulți oameni s-au lăcomit. ”

AlexMashinsky crede că Musk nu ajută comunitatea criptografică. „Elon Musk manipulează piața”.

Pe lângă faptul că a discutat despre prețul Bitcoin, Mashinsky a comentat recentele tweet-uri ale lui Elon Musk despre Bitcoin . Potrivit lui Mashinsky, Musk nu ajută comunitatea criptografică, ci mai degrabă manipulează piața. Ca atare, el a menționat că Musk este pur și simplu un „turist” în țara cripto.

AlexMashinsky a menționat, de asemenea, că Tesla care acceptă plăți Bitcoin va aduce beneficii lui Musk, dar nu și consumatorilor:

„Dacă cel mai bogat tip din lume este dispus să schimbe un Bitcoin cu un Tesla, trebuie să te întrebi, cine primește afacerea bună? În momentul în care cumpărați Tesla, valorează mai puțin decât ceea ce ați plătit pentru asta, dar Bitcoin va continua să crească în valoare. Deci acea tranzacție este bună pentru Elon, dar nu este bună pentru tine. ”

Celsius mută operațiunile comerciale din Regatul Unit în SUA.

Roni Cohen Pavon, director de venituri Celsius, a mai declarat pentru Cointelegraph că Celsius își va muta operațiunile de afaceri din Regatul Unit în Statele Unite în următoarele luni.

Potrivit lui Cohen Pavon, trecerea către SUA a fost promovată de recenta incertitudine de reglementare din Marea Britanie pentru companiile criptografice . „Am ajuns la concluzia că Marea Britanie nu este cel mai stabil loc pentru Celsius în ceea ce privește reglementările și perspectivele geopolitice”, a spus el.

Deși Celsius are un birou fizic în SUA din 2019, Cohen Pavon a explicat că Celsius va deveni acum o societate cu răspundere limitată sau LLC. „Nimic nu se schimbă cu serviciile noastre - acum suntem un SRL în loc de Celsius Network Limited. Cred că tranziția de angajare ca entitate americană va fi finalizată până la începutul sau mijlocul lunii august. ”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.