Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cercetările în dosarul tentativelor de răpire din faţa unei şcoli din Arad, în desfăşurare

ciocanel judecator

Cercetările în dosarul privind două tentative de răpire a două eleve din faţa unei şcoli gimnaziale din municipiul Arad vor continua cu principalul suspect în stare de libertate. Potrivit inspectorului Lorena Radu, purtător de cuvânt al IPJ Arad, suspectul, un bărbat în vârstă de 70 de ani, a fost audiat mai multe ore în cursul zilei de miercuri, la final acesta nefiind reţinut.

În cadrul audierilor, care s-au desfăşurat marţi şi miercuri, bărbatul nu ar fi recunoscut faptele. "După încheierea audierilor, întrucât timpul a fost prea scurt pentru ca organele de anchetă să poată aduna probe suficiente pentru a-l reţine pe bărbat, acesta a fost lăsat să plece acasă, cercetările urmând să continue, cu suspectul în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de lipsire de libertate în mod ilegal', a declarat presei, joi, inspector Lorena Radu. Purtătorul de cuvânt al IPJ Arad a precizat că poliţiştii vor continua să audieze persoane şi vor viziona imaginile surprinse de camerele de supraveghere aflate în zona unităţii de învăţământ unde ar fi avut loc cele două tentative de răpire.

Părinţii a două eleve în vârstă de 9 ani au depus plângeri, marţi, la sediul IPJ Arad, după ce fetele ar fi povestit că un individ le-a abordat chemându-le să le plimbe cu maşina şi "să le arate ceva frumos". La scurt timp după sesizare, poliţiştii din cadrul IPJ Arad l-au identificat pe bărbat, care a fost dus, marţi după-masă, la sediul IPJ Arad, pentru audieri, care au continuat pe tot parcursul zilei de miercuri. Din primele informaţii, bărbatul septuagenar - un preot neoprotestant din localitate - ar fi fost văzut dând târcoale, de mai multe zile, şcolii respective, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.