Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cerere clară a partidului lui Mircea Geoană: Se vrea demisia șefului Radio România

mircea geoana

Cerere clară a partidului lui Mircea Geoană. "Partidul Social Românesc îi solicită lui Ovidiu Miculescu demisia din funcția de președinte al Radio România, după ce Curtea de Apel București l-a declarat ca fiind în conflict de interese.

Citește și: Radu Mazăre încasează o nouă lovitură de la DNA: Ce implicare are SRI

Ovidiu Miculescu nu trebuie să aștepte o demitere din partea Parlamentului, ci trebuie să plece de îndată din postul pe care îl ocupă, pentru a nu afecta și mai mult imaginea instituției publice pe care o conduce. Cu atât mai mult cu cât Ovidiu Miculescu trebuie să primească verdictul Înaltei Curți de Casație și Justiție într-un alt dosar, unde a fost găsit incompatibil tot de Curtea de Apel București, ambele cauze fiind deschise ca urmare a sesizărilor făcute de sindicatul SUS-Radio România.

Vezi şi: Percheziţii DNA acasă la un milionar celebru

Partidul Social Românesc susține ca toate instituțiile finanțate cu bani de la buget să fie conduse pe baza criteriilor de performanță și de integritate, aceasta fiind singura soluție pentru eradicarea corupției, principala cauză a sărăciei din țara noastră. P.S.RO consideră necesară o Lege privind Televiziunea și Radioul public, prin care să se renunțe la numirea consiliilor de administrație și a directorilor generali pe bază de algoritm politic în Parlament. O conducere profesionistă, selectată în mod independent și exclusiv pe baza criteriilor de management și performanță, reprezintă singura soluție pentru ca Televiziunea Română și Radioul public să fie decăpușate și decontaminate de virusul și clientelele politice, redevenind un serviciu public de calitate, independent, capabil să-și îndeplinească menirea și să înregistreze profit. ", se arată într-un comunicat de presă.

Vezi şi: Vizat de DNA, 'Prinţul' Paul Lambrino a ajuns de urgenţă la spital / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.