Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cerere din partea PNL pentru Gabriela Firea: 'Fuge de răspunderea legală'

pnl.ro
pnl sigla

Consilierii liberali din Cadrul Consiliului General al Municipiului București îi cer Primarului General Gabriela Firea să pună în aplicare hotărârea judecătorească definitivă de demolare a imobilului cunoscut sub numele de Cathedral Plaza.

Este uluitor cum Gabriela Firea fuge de răspunderea legală pe care o are în aplicarea unei hotârâri definitive a justiției, ascunzându-se în spatele unui sondaj de opinie, pe care a anunțat că intenționează să-l organizeze, pentru a-i întreba pe bucureșteni “dacă sunt de acord să dea câteva milioane de euro ca să demolăm această clădire “.

Chiar din modul în care a formulat acestă intenție se vede limpede că Gabriela Firea are o poziție părtinitoare față de situația imobilului Cathedral Plaza și că nu vrea să aplice hotârârea judecătorească, amânând demolarea decisă de către instanța de judecată. În aceste zile a apărut în spațiul public informația conform căreia există o relația de rudenie prin alianță (nașa de cununie) între doamna Primar General și doamna Daiana Voicu, aflată în trecut la conducerea companiei de dezvoltare imobiliară Willbrook International, care a realizat turnul de birouri Cathedral Plaza.

Consilierii liberali îi solicită Primarului General Gabriela Firea o evaluare rapidă a opțiunilor de demolare și a costurilor fiecărei opțiuni, precum și publicare unui calendar pe baza căruia să-și asume demolarea. Gabriela Firea nu poate înlocui obligația de respectare a legii și a deciziilor instanțelor de judecată cu un sondaj de opinie comandat de către primărie. Trebuie să uzeze strict de competențele date de lege și să pună neîntârziat în aplicare decizia judecătorească definitivă, se anunţă într-un comunicat de presă. .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.