Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cererea cântăreţei Britney Spears de a nu fi repusă sub tutela tatălui ei va fi soluţionată cel mai devreme în luna februarie a anului viitor

Britney Spears Facebook
Britney Spears

Cererea cântăreţei Britney Spears de a nu fi repusă sub tutela tatălui ei va fi soluţionată cel mai devreme în luna februarie a anului viitor, a decis un judecător din California, potrivit The Guardian, anunță news.ro.

James Spears a fost tutorele legal al fiicei lui, acum în vârstă de 38 de ani, după ce ea a dat semne că ar avea probleme de sănătate mintală. El a renunţat temporar la acest rol, în 2019, din cauza unor probleme personale de sănătate.

Citește și: Ludovic Orban îl face praf pe Alexandru Rafila: ‘Niciodată un guvern nu poate să impună aşa ceva’

„Britney se opune ferm revenirii lui James ca tutore al ei”, se arată în documentele depuse la Curtea Superioară a Californiei.

Potrivit documentelor, ea a agreat acest rol al tatălui său, care a „salvat-o de la colaps, exploatare şi ruină financiară” şi a făcut-o să poată să îşi recâştige poziţia de „artist de clasă mondială”.

Cântăreaţa îşi doreşte acum ca managerul Jodi Montgomery, care a luat locul tatălui ei în ultimul an, să îl înlocuiască permanent, odată ce tutela ar fi trebui extinsă din 22 august.

Judecătoarea Brenda Penny a prelungit tutela în forma actuală până pe 1 februarie 2021. orice contestaţie trebuie depusă până pe 2 octombrie. Următoarea audiere a cazului va avea loc pe 14 octombrie.

Citește și: Video O blondă a umilit un jandarm! L-a lovit și l-a scuipat, după ce a legitimat-o că nu purta mască în magazin

Unii dintre fanii lui Spears cred că ea a fost forţată să accepte acel aranjament şi au demarat de anul trecut campania #FreeBritney.

James Spers a respins acuzaţiile într-un interviu acordat recent: „Toţi aceşti teoreticieni ai conspiraţiei nu ştiu nimic. Trebuie să raportez curţii, anual, fiecare cent cheltuit. Cum aş putea fura ceva?... Îmi iubesc fiica”.

Cazul cântăreţei a atras şi sprijinul American Civil Liberties Union, care susţine că „oamenii cu dizabilităţi au dreptul de a duce vieţi proprii şi să îşi păstreze drepturile civile”.

„Dacă Britney Spears vrea să îşi recâştige libertăţile civile şi să iasă de sub tutelă, suntem aici să o ajutăm”, a fost transmis într-un mesaj publicat pe Twitter.

Citește și: Avertisment dur! Doctor: ‘Vor fi și situații în care unii părinți își vor trimite copii la școală chiar cu febră’

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.