Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cererea de urmărire penală pentru ministrul Viorel Ilie, pe masa SENATULUI

breaking news stiripesurse.ro

Cererea de urmărire penală pe care procurorii DNA au făcut-o săptămâna trecută pe numele ministrului Viorel Ilie a ajuns la Senat, la Călin Popescu Tăriceanu.

Potrivit România TV, deocamdată nu a fost convocat Biroul Permanent al Senatului, însă, spun jurnaliştii, cel mai probabil nu va fi convocat pentru că vineri va începe sesiunea parlamentară, iar luni este programat un Birou Permanent. După şedinţa BPN solicitarea procurorilor va fi direcţionată către comisia juridică. După ce va trece de comsie, cererea va ajunge în plenul Senatului, unde va fi supusă la vot.

Reamintim faptul că DNA a cerut săptămâna trecută începerea urmăririi penale a ministrului pentru relaţia cu  Parlamenul, Viorel Ilie.  Potrivit procurorilor, ministrul este suspectat, alături de trei angajaţi ai instituţiei, de „aranjarea” unui concurs pentru angajarea de funcţionari publici pe funcţii contractuale, astfel încât anumiţi candidaţi agreaţi de conducerea ministerului să ocupe funcţiile, în detrimentul altora.

Citeşte şi: Recuperarea prejudiciului în dosarele lui Fenechiu, luptă fără sorţi de izbândă. Noua LOVITURĂ a fostului ministru .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.