Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cererea DNA de arestare a lui Șova a ajuns la Parlament

Dan_Sova,_Orastie_-_30.06.2014_(2)_(14557894585)

Solicitarea Direcției Naționale Anticorupție de încuviințare a reținerii și arestării preventive a lui Dan Șova în noul dosar, în care acesta are calitatea de învinuit, a ajuns la Parlament.

Cererea a fost înaintată mai întâi procurorului general care a trimis-o către Ministerul Justiției care, la rândul său, a înaintat-o Parlamentului. Dan Șova este acuzat de trafic de influență într-un dosar în care este implicat și Mihai Bălan.

Solicitarea va fi analizată de  Biroul permanent al Senatului în ședința de luni; acesta o va transmite Comisiei juridice pentru formularea unui raport, informează Agerpres.

Ovidiu Raețchi: „Nu vrem să vedem o reactivare a coaliției împotriva justiției”

Deputatul Ovidiu Raețchi i-a solicitat lui Liviu Dragnea să îi ceară demisia lui Șova din Parlament și să îl excludă din partid.

„Dacă tot pretinde că este reformatorul PSD, Liviu Dragnea trebuie să facă un singur lucru: să îi ceară colegului său de partid, Dan Șova, demisia din Parlament și să îl excludă din partid. Nu mai are sens să mai asistăm—cel mai probabil, săptămâna viitoare — la un nou spectacol cu mir, rugăminți, vot secret sau bile lipsă, după ce, în urmă cu câteva luni, același Șova a fost protagonistul celei mai jenante fugi de DNA.”, a spus acesta, citat de Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.