Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cerință ÎN PREMIERĂ a unei candidate la șefia Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie - Ce trebuie făcut după preluarea dosarelor

Procurorul Iuliana Magdalena Olteanu, candidat atât pentru funcţia de procuror-şef, cât şi pentru cea de execuţie în cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, afirmă că după preluarea tuturor dosarelor la noua Secţie este necesară o evaluare a volumului de activitate şi o analiză a cauzelor, pentru ca ele să fie corect prioritizare, scrie News.ro.

Iuliana Magdalena Olteanu a susţinut vineri interviul pentru ocuparea uneia dintre cele două funcţii în faţa membrilor CSM.

„Dacă voi fi declarată admisă, cred că se impune cu necesitate evaluarea, după preluarea tuturor dosarelor, a volumului de activitate şi formularea unor propuneri echilibrate şi punctuale. Consider că se impune organizarea compartimentului personalului auxiliar prin delegarea unui grefier-şef. Se impune ocuparea unor alte posturi, având în vedere că va fi preluată arhiva de la parchete, cu un număr de cauze apreciabil. Va trebui făcută o analiză riguroasă a cauzelor şi prioritizarea lor”, a declarat procurorul.

Iuliana Magdalena Olteanu a explicat că a are experienţă managerială, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care ar fi potrivită pentru postul de procuror-şef în cadrul Secţiei, şi este conştientă că procurorii din Secţia specială vor avea foarte mult de muncă.

Citește și: Lovitură DEVASTATOARE - Sorin Blejnar, condamnat la șase ani de închisoare .

„Am trecut printr-o experienţă managerială, nu am o problemă cu stresul, sunt conştientă de volumul impresionant de muncă pe care îl va avea această Secţie. Nu cred că există o problemă în ceea ce mă priveşte cu privire la capacitatea mea de a gestiona aceste situaţii”, a mai spus procurorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.