Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cerul a devenit un infern joi noaptea în Gaza, cu flăcări și explozii intense

invazie fasia gaza

Cerul din nordul Fâşiei Gaza a fost luminat de rachete de semnalizare şi explozii, în timp ce bombardamentele s-au intensificat joi seara târziu, relatează CNN, citat de news.ro.

Jurnalistul CNN Nic Robertson, aflat în Israel, la Sderot, în apropiere de graniţa cu Gaza, a văzut cum rachete de semnalizare au luminat cerul joi seara timp de mai bine de 30 de minute. Volumul de rachete de semnalizare a fost mai intens decât s-a văzut în ultimele săptămâni, începând cu 7 octombrie.

Obiectivul rachetelor de semnalizare părea să se afle în zona Beit Hanoun din nordul Fâşiei Gaza, care se află la aproximativ 3,5 km de Sderot, a declarat Robertson.

Jurnalistul Ben Wedeman de la CNN, care a relatat ani de zile din Fâşia Gaza, spune că Beit Hanoun, care nu este la fel de populată ca oraşul Gaza din apropiere, este una dintre zonele unde, în mod tradiţional, au loc primele mişcări militare ale Forţelor de Apărare ale Israelului.

De asemenea, se pare că există o perdea de fum care acoperă terenul, sugerând o posibilă mişcare a trupelor în aceste zone.

Nic Robertson a declarat că se pare că două rachete au fost lansate dinspre Gaza în acest timp. De asemenea, în apropiere s-au auzit focuri de artilerie.

Intensificarea focului vine după ce armata israeliană a anunţat că a încercuit oraşul Gaza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.