Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cesc Fabregas ar putea părăsi Chelsea pentru AC Milan în vară (presă)

www.digisport.ro
suporteri AC Milan

Cesc Fabregas (31 de ani) poate părăsi Chelsea pentru AC Milan în vară. Spaniolul este pe final de contract cu londonezii, iar statutul de rezervă l-ar putea face să-şi regândească ultimii ani ai carierei de fotbalist informează mediafax.

Insidefutbol.com noteză că mai multe cluburi se interesează de serviciile lui Fabregas, astfel că AC Milan trebuie să pluseze la contractul fotbalistului, mai ales că mutarea se va face fără sumă de transfer. Oficialii italienilor se interesează de un an de spaniol, dar până acum nu au trimis o ofertă oficială. Din câte se pare, acum lucrurile sunt mult mai sigure. Leonardo, directorul sportiv al lui AC Milan, a început discuţiile cu oficialii lui Chelsea, de teamă să nu-l piardă în detrimentul echipelor din China, ce îi pot oferi un salariu uriaş. Aceeaşi sursă menţionează că milanezii pregătesc 3.5 milioane de euro pe an pentru Fabregas.

Fabregas a prins doar 9 meciuri în acest sezon şi a marcat un gol. Nefolosirea mijlocaşului este legată, în mare parte, de ideile de joc ale managerul Maurizio Sarri, care preferă în zonă fotbalişti mai defensivi. Mai mult, italianul vrea să aducă în vară mai mulţi jucători de la Napoli, iar unul dintre ei este mijlocaşul Piotr Zielinski.

Transfermarkt îl cotează pe Fabregas la 25 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.