Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cetăţean marocan depistat în timp ce încerca să intre ilegal, pe jos, din Bulgaria în România

NEWS ROMANIA
control frontieră
"În această dimineaţă, în zona adiacentă Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, poliţistul de frontieră planificat în serviciu la supravegherea acestei zone a observat o persoană care se deplasa pe jos, dinspre Bulgaria spre România. Aceasta a fost interceptată de către poliţistul de frontieră în momentul în care încerca să traverseze calea ferată spre România. În urma verificărilor, a fost stabilit faptul că persoana în cauză este cetăţean marocan, în vârstă de 24 de ani şi nu deţine documente de identitate asupra sa", se arată într-un comunicat de presă, emis miercuri, de ITPF Giurgiu.

Bărbatul a declarat autorităţilor că venea din Turcia, a călătorit până în Bulgaria ascuns în diverse mijloace de transport şi intenţiona ca prin trecerea ilegală a frontierei de stat să ajungă în Ungaria.

Având în vedere aspectele constatate, persoana în cauză, conform protocolului româno-bulgar, a fost preluată de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.