Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cetăţean turc, depistat de polițiștii giurgiuveni cu documente italiene falsificate

Un cetăţean turc în vârstă de 21 de ani a fost depistat de poliţiştii de frontieră giurgiuveni în timp ce încerca să intre în ţară cu documente de identitate italiene false.

"În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat la controlul de frontieră, pentru a intra în ţară, cu un autocar ce aparţine unei firme de transport persoane, un bărbat în vârstă de 21 de ani, care a prezentat pentru control un paşaport şi o carte de identitate, ambele cu însemnele autorităţilor italiene. Din studiul documentelor, poliţiştii de frontieră au constatat că acestea nu îndeplineau condiţiile de fond şi formă ale unor documente autentice, fiind false. În urma verificărilor amănunţite nu au fost găsite alte documente, însă în cadrul cercetărilor efectuate de poliţiştii de frontieră a fost stabilit faptul că acesta este cetăţean turc", se arată într-un comunicat de presă, emis marţi, de ITPF Giurgiu.

Societatea de transport a fost sancţionată contravenţional, conform prevederilor legale, iar persoana în cauză şi documentele au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.