Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cetăţeanul ucrainean nu a fost găsit pe munte la locul indicat iar căutările continuă

Salvamontisti

Echipele de intervenţie ale Salvamont Maramureş şi Poliţiei de Frontieră din comuna Poienile de sub Munte au ajuns în Munţii Maramureşului, însă nu au putut localiza cetăţeanul ucrainean rătăcit sau rănit, a informat, sâmbătă, directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Maramureş, Dan Benga, potrivit Agerpres.

"Salvatorii montani au ajuns la coordonatele oferite de apelant, dar persoana rănită nu se afla acolo. Salvamontiştii caută în continuare ucraineanul, au scotocit zona, dar nici urmă de acesta. În acest moment salvatorii montani au înălţat drona din dotare şi cu ajutorul tehnologiei SARUAV implementate de SPJ Salvamont Maramureş, folosind camera cu termoviziune, încearcă sa identifice persoana rătăcită", a precizat Dan Benga.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, că echipele de intervenţie au ajuns pe munte în timp relativ scurt, dar persoana căutată nu a putut fi găsită la locul indicat.

"Operaţiunile de căutare sunt în derulare şi sperăm să găsim cât mai repede cu putinţă cetăţeanul ucrainean", a spus Iulia Stan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.