Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

cetăţenilor vulnerabili din Târgu Jiu au un număr de telefon pentru sprijin pus la dispoziţie de primărie

Polonia news
112 telefon

Primăria Târgu Jiu a pus la dispoziţia persoanelor vârstnice din municipiu un număr de telefon prin care acestea pot solicita sprijinul autorităţilor pentru achiziţionarea de produse alimentare, de igienă sau a medicamentelor, potrivit Agerpres.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a instituţiei, persoanele vulnerabile, cu precădere cele cu vârsta de peste 65 de ani, pot solicita sprijinul reprezentanţilor administraţiei locale pentru achiziţionarea de produse şi alimente necesare, urmând să suporte integral costul achiziţiilor.

Citește și: Aprovizionarea cu bunuri de strictă necesitate și medicamente, ÎN PERICOL din cauza restricțiilor de circulație impuse la nivel mondiala

"Persoanele vulnerabile din municipiul Târgu Jiu, cu precădere cele cu vârsta de peste 65 de ani, pot solicita sprijinul Primăriei pentru achiziţionarea produselor alimentare, de igienă sau a medicamentelor, apelând, în acest sens, numărul: 0253.238.054.

Cetăţenii menţionaţi vor suporta integral costul achiziţiilor. Solicitările se primesc conform următorului program: luni - 8,00 - 16,00, marţi - 8,00 - 17,00, miercuri - 8,00 - 16,00, joi - 8,00 - 17,00, vineri - 8,00 - 14.00", se arată în postarea Primăriei Târgu Jiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.