Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CExN al PSD validează miercuri candidaturile la funcţia de preşedinte al partidului

psd cexn

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD va finaliza miercuri lista candidaţilor la funcţia de preşedinte al formaţiunii. 

Până marţi după-amiază şi-au depus candidaturile Liviu Dragnea, Şerban Nicolae şi Daniel Savu, a anunţat preşedintele Comisiei Electorale Centrale a partidului, Florin Iordache. 

"Am primit la Comisia Electorală Centrală a PSD cele trei candidaturi - este vorba de cea a domnului Liviu Dragnea, Şerban Nicolae şi Daniel Savu", a declarat Florin Iordache. 

Candidaturile au respectat mai multe criterii ale CExN, printre care o declaraţie pe propria răspundere, recomandare din partea organizaţiei judeţene şi minim patru recomandări din partea altor organizaţii judeţene. Miercuri, în şedinţa CExN, de la ora 16,00, va fi prezentat raportul întocmit de Comisia Electorală Centrală a partidului privind candidaturile, urmând ca acestea să fie validate. 

Iordache a precizat că regulamentul partidului prevede ca o organizaţie judeţeană să dea numai o singură recomandare unei singure persoane, dar că, în şedinţa CExN de miercuri, este posibil să se accepte o derogare de la aceste reguli dacă va fi necesar. 

De asemenea, preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că în şedinţa CExN ar putea fi adoptate şi câteva principii de modificare a statutului partidului. 

"Pe ordinea de zi a CExN va fi aprobarea normei de reprezentare la Congres, respectiv cu câţi reprezentanţi participă fiecare organizaţie, câteva principii de modificare a Statului, urmând ca la CExN din 12 octombrie să se aprobe forma finală a Statutului, validarea sau invalidarea unor candidaturi şi alte chestiuni de organizare a evenimentului din 11 octombrie şi a Congresului", a spus Dragnea. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.