Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cezar Irimia: Programarea pentru vaccinare, dificilă

Bolnavii cronici din România doresc să se vaccineze, dar nu toți reușesc să se înscrie pe platforma #ROvaccinARE pentru a se imuniza anti-COVID, potrivit romania-actualitati.ro.

Platforma se tot blochează, iar problemele sunt din ce în ce mai multe, a declarat pentru Radio România Reșița preşedintele Coaliției Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România, Cezar Irimia.

Cezar Irimia: Pacienții cronici din România, care sunt peste patru milioane, întâmpină greutăți majore în a se programa pentru vaccinare, cu toate că 96% dintre ei și-au dat consimțământul într-o statistică de a se vaccina, pentru a rămâne doar cu boala de bază, cu grija bolii de bază și managementul acesteia, totuși nu se pot programa pentru vaccinare, pentru a scăpa de încă o grijă; și, de aceea, ei sună la noi disperați că nu știu ce să facă.

Citește și: Vlad Voiculescu a ieșit pe ascuns din Ministerul Sănătății, pentru a nu da ochii cu protestatarii

Am discutat cu medicii curanți pe diferite patologii și dumnealor sunt intrigați că această platformă unde ar trebui să îi înscrie sau să se înscrie de multe ori nu a funcționat. Este foarte anevoioasă, iar la call-center s-au întâmplat destule probleme cu care s-au confruntat pacienții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.